Το “mycatwalk” σας προσφέρει τους πιο δημοφιλείς τρόπους πληρωμής για τη διευκόλυνση των συναλλαγών σας και την άμεση εξυπηρέτησή σας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρίας που σας παραδίδει την παραγγελία. Η συγκεκριμένη μέθοδος ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το κόστος ανέρχεται στα  2ευρώ.
Ενημερώνουμε τους πελάτες μας, πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί μια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση πιστωτικής  / χρεωστικής κάρτας ή paypal, διαφορετικά θα ακυρώνονται άμεσα.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Επιλέγοντας πληρωμή με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα, θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία Pay Center της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας.  Αποτελεί μια σύντομη διαδικασία πληρωμής και κατά τη διάρκεια της, καμία προσωπική πληροφορία καθώς και τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στο “mycatwalk”.

PAYPAL
Επιλέγοντας πληρωμή με PAYPAL σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας  χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.  Έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να συνδεθείτε στον PAYPAL  λογαριασμό σας.
Χρησιμοποιώντας το PAYPAL για τη συναλλαγή σας, τα στοιχεία των προσωπικών σας καρτών καθώς και οι υπόλοιπες προσωπικές σας πληροφορίες δεν αποθηκεύονται στο “mycatwalk”.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση αναμονής μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό. Για την γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης  στο info@mycatwalk.gr

Τράπεζα Πειραιώς, IBAN GR1501722440005244095006111
Αριθμος λογαριασμου : 5244095006111
Όνομα Δικαιούχου: ΜΠΕΚΑ ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ