Το δέμα θα σας παραδοθεί στα στοιχεία που μας έχετε δώσει σε 1-4 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τη 13:00 φεύγουν από εμάς την ίδια ημέρα και η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τους χρόνους που δίνει η ELTA Courier Πόρτα – Πόρτα (αναλυτικά στον πίνακα). Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τη 13:00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Αργιών.


Οι αποστολές γίνονται με την  ELTA Courier ( Πόρτα – Πόρτα ). Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας , αποστέλλεται αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρησή της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Έπειτα από έλεγχο της παραγγελίας σας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας μέσα από τη σελίδα μας, εφόσον έχετε δημιουργήσει  λογαριασμό.


Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός  Ελλάδας  για παραγγελίες που η αξία τους υπερβαίνει τα 49,90 ευρώ πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Η χρέωση για παραγγελίες αξίας μικρότερης είναι 3 ευρώ ανα αποστολή.

Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€ ανά αποστολή.ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΩΣ 49,90€

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49,90€

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

ΑΤΤΙΚΗ

1-2

3
0
2

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

1-2

3
0
2

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

2-3
3
0
2